Jelle Roosen

Muziekdocent / Arrangeur / Dirigent

Pianolessen

Ik geef de leukste pianolessen van Nijmegen! Volg een gratis proefles en ervaar ook hoe leuk muziekles kan zijn. Je krijgt les in een super sfeervolle studio!

Wired Voices

Een gloednieuwe vocal group in Nijmegen. We zoeken de beste koorzangers die ook een ijzersterke solo performance in huis hebben.

Zingen van Blad

Ik leer jou als ambitieuze koorzanger  hoe je op de leukste manier mogelijk noten van blad leert zingen. Dat vergroot je zangplezier!

Over Jelle Roosen

Sinds mijn achtste ben ik al gek op de piano. In 2013 studeerde ik af aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, Composition for the Media, waar ik mijn diploma Bachelor of Music With honours behaalde.

Later studeerde ik koordirectie aan het Koninklijke Conservatorium bij Fokko Oldenhuis en Rob Vermeulen.

Jokolo

Met mijn koor Jokolo werd ik drie keer kampioen op het Nationale jongerenkorenfestival in Rijsbergen. Op het Balk Topfestival 2022 pakte Jokolo de eerste prijs in de Topklasse. Bij de Gelderse voorronde van het Nederlands Koorfestival gaf de jury ons 262,60 van de 300 te behalen punten en mochten we ons officieel NKF Topkoor noemen. Die score leverde ons een tweede plek op. 

Stamppij

Met mijn musicalgroep Stamppij zette ik als muzikaal leider vier musicals op de planken. Iedere musical ontving nominaties voor de landelijke Amateur Musical Awards, waaronder Beste Nieuwe Musical en Beste Ensemble.

Wired Voices

In mei start ik met het nieuwe project Wired Voices. Een gloednieuwe vocal group in Nijmegen. We zingen close harmony en a capella muziek op hoog niveau. We zoeken de beste koorzangers die ook een ijzersterke solo performance in huis hebben. Voor meer informatie: http://wiredvoices.nl/


>